Haber

BBP Genel Başkanı Destici, partisinin seçim beyannamesini açıkladı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri için hazırladığı seçim beyannamesini açıkladı.

Mustafa Destici’nin konuşmasından satırbaşları:

YANINDA BELEDİYELERİ PKK’YA GERİ VERECEĞİZ DİYENLER VAR’

“Bir yanda devletin varlığını, vatanın bütünlüğünü ve milletin bekasını ön planda tutan Cumhur İttifakı var. Diğer yanda gelirsek veririz diyenler var. Belediyeler PKK’lılara dönüyor. Bu masada pazarlıkla yürüyenler var. Milletimiz ona göre karar verecek. Milletimiz tercihini ona göre yapacak.”

‘GEÇMİŞTE GİBİ DEVLET VE MİLLET BU ZORLUKLARI EL ELLE AŞACAĞIZ’

“Deprem bölgesini çok sık ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bu ziyaretler bazen kendi teşkilatlarımız tarafından yapılıyor bazen de Cumhurbaşkanımızla birlikte gidiyoruz. Her gittiğimizde yaralar sarılıyor. Şu anda evler teslim ediliyor. Köy evleri yapılacak. çok yakında teslim edilecek.Gıda, yemek ve benzeri bir eksiklik olmadığını görmekten çok memnunum.Tabii ki bir mağduriyet var.Bu 11 ilde hayat deprem öncesi gibi değil.Ancak bizim devlet tüm kurum ve kuruluşlarıyla, milletimiz tüm sivil toplum kuruluşlarıyla oradadır.Biz tüm ihtiyaçlarımızı karşılamaya çalışıyoruz.Geçtiğimiz tüm zorlukları birlikte aştığımız gibi, yaralarımızı da aynı birlik içinde saracağız. Bu süreçte nasıl Van’da, İzmir’de, Elazığ’da, Kastamonu’da, Karadeniz’de yaşadığımız felaketlerden sonra yaralarımızı el ele sardık.Bu toplumun nasıl resmedildiğine de kendi insanları bakmamış gibi bakmayın. yardıma koş, orada hiçbir şey yapılmadı. Hamdolsun bu Türk devleti her şeyi yapabilecektir.”

“EMPERYALİST ÜLKELER İKTİDARLARINA UYGUN YÖNETİMLER GETİRMEYE ÇALIŞIYOR VE BUNU TÜRKİYE’DE YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR”

“Maalesef sömürge dönemi farklı biçim ve araçlarla devam ediyor. İnsanlığın yaşadığı en büyük felaketin emperyalizm olduğunu görüyoruz. Emperyalist ülkeler dünyanın her bölgesinde katliamlara ve göçlere neden oluyor. Kendi sömürülerine uygun yönetimleri kendi ülkelerine getirmeye çalışıyorlar. Bunu Türkiye’de de yapmaya çalışıyorlar.Terör örgütlerini kullanarak da dahil her türlü hukuksuzluğa başvuruyorlar.BBP o gece devletin yanında yer aldı.Memleketimizde emperyalizmin uşaklarının önüne geçmek için Cumhur İttifakı kuruldu. Cumhur İttifakı, 40 yıldır milletimize büyük zararlar veren terör örgütlerinin yasama, yürütme ve yargı alanlarına sızmasını önlemek, kendi madenlerimizi çıkaralım diye kurulmuştur. yardımımızı bekleyen, bize dua eden, yolumuzu gözeten, dertlerini paylaşan mağdurların ellerinden… Yeryüzündeki soydaşlarımızla bir araya gelme ve var olma çabamızı devam ettirebilmemiz için kurulmuştur.”

“21. YÜZYIL TÜRK YÜZYILI OLACAK”

“Değerli arkadaşlarım, milletvekilleri, her türlü saldırı ve tuzakları engellemeye yönelik girişimlere rağmen Allah’ın izniyle 21. yüzyıl Türk yüzyılı olacaktır. Bunun öncülerinden biri olacağız. 21. yüzyıl Türk yüzyılı olacak, sadece Türk milletiyle yapacağız demiyorum, biz Türk’üz, Çerkez’iz, “Boşnaklarız, Alevileriz, hatta gayrimüslimiz, devletine ve milletine bağlıyız. Alparslan’ın yanında yer alan 50 bin askerin tamamı Türk olmadığı gibi. Onun arasında başka milletler de vardı. Dolayısıyla Alevi, Sünni, Boşnak ayrımı yapmadan bu savaşı hep birlikte vereceğiz.”

‘TERÖR ÖRGÜTLERİ İttifakı Olanların Telaffuzları Üstümüze Gelip Sürüklenecek’

“Terör örgütünün yanında olan ve siyasi uzantısıyla yola çıkanların karşısındayım. Söylediklerinin benimle hiçbir ilgisi yok. Tırısıyorlar. Provokasyonlarını yeni bir kardeş katliamı başlatmak için kullandıklarını görüyorum. Buna izin vermeyeceğiz.Gerekeni yapacağız.İslam hayat düzenidir ve bunu bir yaşam mücadelesi olarak kabul ederiz.Farklı dini inançlara da saygılıyız.Partimiz dini inanç ve değerleri kültürel ve farklı birleştirici olarak görmektedir. varlık.”

Haberin Detayları Geliyor…

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza kullanabilirsiniz. (iOS, Android)Twitter’da yapabilirsin @haber7Hesabınızı takip edebilirsiniz.

Uygulama mağazası Google Oyun Takip etmek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu