Ekonomi

DS 7 E-Tense 4×4 360 Türkiye’de!

İSTANBUL (İGFA) – DS PERFORMANCE tarafından geliştirilen, 2.910.900 TL fiyat etiketi ile DS 7 OPERA E-TENSE 4×4 360, akıllı dört tekerlekten çekiş sistemi, daha geniş tekerlek izi, daha alçak şasi ve daha büyük frenlere sahip, 360 HP gücünde şarj edilebilir bir hibrit. verimliliği yeni bir seviyeye taşıyor. 520 Nm maksimum torkunun da katkısıyla 0-100 km/s hızlanmasını sadece 5,6 saniyede gerçekleştirebilen DS 7 OPERA E-TENSE 4×4 360, 235 km/s azami hıza ulaşabiliyor ve sadece 1,8 litre benzin tüketiyor. 100 km’de yakıt. .

Fransız lüksünün yollara yansıması DS Automobiles, seyahat sanatının lider temsilcisi DS 7 modelindeki seçeneklerini DS 7 OPERA E-TENSE 4X4 360 ile en üst seviyeye taşıyor. 2.910 başlangıç ​​fiyatıyla .900 TL; Dizel ve E-TENSE seçeneklerine sahip DS 7 modellerinin başında yer alan DS 7 OPERA E-TENSE 4X4 360, özel donanımıyla Premium SUV segmentindeki benzersiz konumunu güçlendiriyor. 4.593 mm uzunluğa, 1.906 mm genişliğe ve 1.625 mm yüksekliğe sahip DS 7 OPERA E-TENSE 4X4 360, 2.738 mm dingil mesafesi ile geniş bir iç mekan sunuyor. Ayrıca standart pozisyonda 555 litrelik bagaj hacmi ile tüm ihtiyaçları karşılayabilen yükleme hacmi, elektrikli olarak ayarlanabilen sırt eğimi ve katlanır arka koltuk sırtlıkları ile kademeli olarak genişletilebiliyor.

Formula E’de E-TENSE teknolojisi

Formula E’de iki çift şampiyonluk kazanan DS Automobiles, E-TENSE teknolojisini seri üretim arabalara aktarıyor. 360 HP versiyonun Grand Touring ruhu, DS PERFORMANCE tarafından özel geliştirmelerle destekleniyor. Bu versiyonun şasisi 15 mm alçaltılmış, tekerlek izi önde 24 mm, arkada 10 mm genişletilmiştir. Ön frenler, DS PERFORMANCE logolu dört pistonlu kaliperlerle 380 milimetre çapa sahiptir. Tüm bu gelişmeler sonucunda otomobilin yaya güvenliğine katkı sağlayan “Soft Nose” ön tasarımındaki DS PERFORMANCE logoları ve elektrikli açılıp kapanan bagaj kapağı, farklı olduğunu gösteren ince detayların ortasına eklendi. diğer DS 7 modellerinden.

DS 7 OPERA E-TENSE 4×4 360 Türkiye’de ön ve arka akslardaki 200 HP’lik fuel-oil motor ile 110-113 HP’lik elektrik motorları dört tekerlekten çekiş sağlarken, şarjlı hibrit segmentinde referans olacak bir güç-ağırlık oranı sağlıyor. Maksimum 520 Nm torka sahip DS 7 OPERA E-TENSE 4×4 360, 2.021 kg yük ile sınıfının lideri performansıyla öne çıkıyor. Elektrik motorları ve 14,2 kWh pil birleştiğinde 62 km’ye (WLTP-şehir içi döngü) ve 57 km’ye (WLTP-kombine döngü) kadar menzil sunabilirken, tamamen elektrikli, 140 km/s hıza ulaşan bir formda. otoyol koşullarında güvenli sürüş sağlayabilir. Tamamen elektrikli bir azami hıza ulaşabilir. DS 7 OPERA E-TENSE 4×4 360, yalnızca 40 g/km CO2 emisyonu (WLTP ağırlıklı kombine çevrim) ve 1,8 lt/100 km (WLTP ağırlıklı kombine çevrim) yakıt tüketimi sunar. 21 inç BROOKLYN jantları çevreleyen 245/35 R21 ebadında Michelin Pilot Sport 4S lastiklerle donatılan DS 7 OPERA E-TENSE 4×4 360, 0-100 km/s hızlanmasını 5,6 saniyede tamamlıyor.

OPÉRA: Fransız stili zarafet

Zarafetle referans alınan DS 7, OPÉRA tasarım konseptinde iki renk seçeneği sunar: Bazalt Siyahı ve yeni İnci Grisi. Bu tasarım anlayışı tüm motor seçeneklerinde tercih edilebilmektedir. En uygun zanaatkarlar ruhuyla, Fransız Lüksü uzmanları, DS Automobiles uzmanlığını iç tasarımda ortaya koyuyor. Birçok modülün bir araya getirilmesiyle oluşturulan lüks saatlerin metal kayışından ilham alan DS Automobiles grubu, koltuk tabanı ve sırtlığı tek deri kesim ve dikişsiz olarak tasarlayarak olağanüstü bir konfor yakalamış. Koltuk, normal bir koltuktan daha fazla alet kullanılarak yüksek yoğunluklu köpükten yapılmıştır. Daha ağır malzeme sayesinde hem daha yüksek uzun yol konforu sağlanır hem de yıllar sonra bile formunu korur. Masaj, ısıtma ve soğutma fonksiyonları koltuk konforunu tamamlar. Koltuklardaki Nappa deri aynı zamanda kapı panellerini, gösterge panelini ve orta konsolu da kaplıyor. Hava yastığı kapağında da deri kaplama kullanılmıştır. İnci dikişli süslemeler ve “Clous de Paris” kabartmalı ekler, DS Automobiles ustalarının imzasıdır.

Standart donanım, kamera destekli süspansiyon sistemi DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, seviye 2 yarı otonom sürüş sistemi DS DRIVE ASSIST, bilgi-eğlence sistemi DS IRIS SYSTEM, yeni DS PIXEL LED VISION 3.0 farlar, kamera ve radarla kontrol edilen aktif güvenlik freni, arka görüş kamerası , ön ve arka park sensörleri, ısıtmalı, masajlı ve havalandırmalı ön koltuklar, elektrikli arka sırtlık, arka koltuklar için uzaktan kumanda panelli ve anti-alerjen filtreli gelişmiş çift bölgeli otomatik klima kontrolü, ısıtmalı ön cam, sesli ve ısıtmalı panoramik açılır tavan – yalıtımlı yan camlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu