Haber

Gaziantep FK Süper Lig’de puan toplayamadı

Trendyol, Muhteşem Lig’de 4. haftasında. İç sahada Galatasaray’a 3-0 mağlup olan Gaziantep FK, bu dönem puanla karşılaşamadı.

Lige deplasmanda Fenerbahce’ye 2-1 yenilerek başlayan Gaziantep ekibi, ilerleyen haftalarda EMS Yapı Sivasspor’a 3-1, TÜMOSAN Konyaspor’a ise 2-0 yenildi.

Ligde son ligde Galatasaray’a 3-0 mağlup olan Gaziantep FK, puanla karşılaşamadı.

Bahsi geçen maçlarda 2 kez rakip fileleri havalandıran Güneydoğu temsilcisi, kalesinde ise 10 gole engel olamadı.

En kötü başlangıç

Süper Lig’de 5. sezonunu geçiren ve ilk 4 haftada henüz gol atamayan Gaziantep FK, lige en kötü başlangıcı yaptı.

Süper Lig’e yükseldiği 2019-2020 döneminin ilk dört haftasında 2 galibiyet, bir mağlubiyet ve bir beraberlik ile 7 puan toplayan Gaziantep ekibi, bu maçlarda rakip kaleye 8 gol attı ve bu golleri atmayı başardı. Kalesinde 9 gole engel olamadı.

2020-2021 döneminde 3 puan toplayıp 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Güneydoğu temsilcisi, 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı, aksine kalesinde 8 gol kaydetti.

2021-2022 döneminde galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Gaziantep FK, 4 puan toplamayı başardı. Bu maçlarda 4 gol atan kırmızı siyahlı ekip, 5 gol atamadı.

Geçen dönem lige en iyi başlangıcı yapan Güneydoğu temsilcisi, 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 10 puan topladı. Bu haftalarda 9 gol attı ancak 4 gole engel olamadı.

tut-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu