Haber

Kılıçdaroğlu’ndan İnce’ye yanıt: Yolumuza bakıyoruz

Millet İttifakı Cumhurbaşkanlığı Adayı ve CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Yoldayız” diyerek yanıt verdi. Aday olursan seni destekleyeceğim” dedi.

NTV’de katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ile yaşanan sürece ilişkin şunları söyledi:

“İnce’ye teklif yapıldı. Ayrıntıya girmek istemedim ama medyada da yer aldı. İnce ile görüşmemizin ardından Engin Altay’ı Muharrem Bey’e gönderdim. Geçmişle ilgili yapacağımız sorgulama şu: hakkı olanlar ve yolsuzluk yapanlar hakkında.Benim bu konudaki durumum çok açıktır.Her kim olursa olsun Babam yolsuzluk yapsa da ben göz yumamam devleti yönetemem.İkisinin de canına, malına bak. Sayın Davutoğlu ve Sayın Babacan Demokrasi için ortalara gelmiş bireyleriz. Üç yıl sonra yoksulluğu bitireceğim. Altı cumhurbaşkanının ortasındayız. Doğal olarak CHP “Listelerden çıkan adaylar yerlerine gidecekler. kendi partileri Tartışma olmasın diye 2.400 maddelik bir metin hazırladık. Her alanda neyi tasavvur ediyorsa, hepsi oradadır. Altı liderle sözleşme imzaladık. Bundan dolayı herhangi bir çatışma olmayacak.”

Kılıçdaroğlu, İnce’nin “Babacan ve Davutoğlu ile yolları ayırın, adaylıktan kayıtsız şartsız çekilirim, sizi desteklerim” teklifine “Yolumuza bakıyoruz” dedi. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu