Haber

KÜÇÜKÇEKMECE’DEKİ KEDİ DÜŞMANININ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

5 Ocak’ta Atakent Mahallesi’nde bir sitenin girişindeki kedileri tekmeleyen Aytuğ Koyuncu gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

“SİTE YÖNETİMİNE KARŞI VERDİĞİM BİR TEPKİ OLDU”

Aytuğ Koyuncu, savcılıktaki ifadesinde, “Aslında kedilere karşı bir nefretim yok. Ancak site yönetimi benim kedilere olan hassasiyetimi bildiği için sitede 25.30 kediyi bilinçli olarak besliyorlar, gelip ayaklarını ovuyorlar.” duvarlarımda dışkı ve sperm var yanlarında bir çok dava belgemiz var oradaki kediye zarar vermek niyetinde değildim ama kediyi orada görünce site yönetiminin bana yaptıklarına karşı site yönetimine tepkimdi kediler, “Yaşananlardan dolayı çok üzgünüm” dedi.

“BU KARARI HİÇ KABUL ETMİYORUZ”

Aytuğ Koyuncu’nun adliyeye sevk edileceği öğrenilen hayvanseverler adliyeye geldi. Hayvansever İnci Demirer, “2016’dan beri bu hataları yaptığını itiraf eden bir kişiden bahsediyoruz. Maalesef o kişi bugün tutuklanması gerekirken serbestti. Bu kararı asla kabul etmiyoruz. Bu kişinin tutuklanmasını istiyoruz. ve adalet yerini bulmuştur.”

haber-ihsaniye.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu