Haber

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay çalışmaları yerinde inceledi

MANİSA (İGFA) – Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde önemli altyapı projelerine imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla, 20 kilometrelik yağmur suyu sınırı ve kanalizasyon projesi içerisinde yer alan Ulucami İlçesi 373 ve 282 sokaklarda başlattığı 200 metre yağmur suyu bordür çalışmalarını sürdürüyor. Akhisar ilçesinde yaklaşık 50 Milyon TL yatırım maliyeti bulunuyor. . MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay da yağışlı havalarda meydana gelen su baskınlarına son vermek için yürütülen çalışmaları yerinde takip ederek bilgiler aldı. Genel Müdür Aslay, Kanalizasyon Daire Başkanı Cem Çöllü, Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Buyruk, Akhisar MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Doğan Ensivri, Ulucami Mahalle Muhtarı Nesime Şakrak, Büyükşehir Belediyesi Akhisar Muhtar İşleri Şube Müdürü Murat İpek. , şube müdürleri ve yetkili çalışanlar da eşlik etti. Genel Müdür Burak Aslay, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün gönderdiği hediyeyi mahalle sakinlerinden Şaziye Çam’a takdim ederek, Başkan Ergün’ün selamlarını iletti. Şaziye Çam, yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduklarını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. MHP İlçe Lideri Ahmet Namal, ilçedeki altyapı çalışmalarının büyük önem taşıdığını belirtti.

“BÜYÜKŞEHİR İLE MASKİ ARASI 5 YILDIR BİZİMLEYDİ”

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay da saha ziyaretinde Ulucami Mahalle Muhtarı Nesime Şakrak’ın istek ve taleplerini dinledi. Muhtar Nesime Şakrak, mahallede yapılan hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediyesi’nden ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nden 5 yıl boyunca birçok hizmet aldım. Buradaki yetkililer bir telefon kadar yakınınızda. İhtiyacımız olan her hizmet, ihtiyacımız olduğu anda geldi. “Başkanım Cengiz’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“AKHİSAR’DA 30 AYRI NOKTADA YAĞMUR SUYU VE KANALİZASYON İŞİ YAPILACAK”

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatıyla Akhisar ilçemizin birçok noktasında altyapı iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor. Akhisar’da toplam 20 kilometre yağmur suyu hattı çalışmamız var. Yüklenici firmanın sorumluluğunda diğer 12 lokasyonda da 5 kilometrelik yağmur suyu hattı çalışmasını gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda Büyükşehir ve MASKİ ekipleri tarafından 18 farklı noktada 5 kilometrelik yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştirilecek. Yani ilçede 30 farklı noktada çalışma yapılacak. Bu yatırımın yaklaşık maliyeti 50 Milyon TL’dir. Çalışmaların yürütüldüğü mahallelerden Ulucami Mahallesi’nde yağmur suyu bordür imalatları devam ediyor. Devlet Demiryollarından devredilen ve çevre düzenleme çalışmalarının yapılacağı güzergah ve çevresindeki sokaklarda 4.500 metre yağmur suyu hattı imalatını gerçekleştireceğiz. Ayrıca Karaosmanoğlu Sanayi Sitesinde 5.500 metre yağmur suyu ve kanalizasyon hattı çalışmasını da gerçekleştireceğiz. Manisa’nın her geçen gün gelişen ve büyüyen ilçelerinden biri olan Akhisar’da daha sağlam bir altyapı oluşturmak için gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz. Muhtarlarımızın görüşleri bizim için çok değerli, onlar bizim sahadaki gözümüz, kulağımızdır. “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonuyla sağlıklı bir altyapıyla Manisa için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

ulus-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu