Yaşam

Şevket Çoruh, 16 yıl oynadığı Arka Sokaklar’dan neden ayrıldığını anlattı.

Ekranların sevilen oyuncusu Şevket Çoruh, 16 dönemdir ‘Mesut Komiser’ rolünü oynadığı Kanal D ekranlarının rekortmeni Art Sokaklar dizisinden ayrıldı. Dizinin 17. sezonunda yer almayan usta oyuncu, projeden neden ayrıldığını YouTube kanalında yayınlanan İnci Sözlük programında açıkladı.

“MESUT KOMİSERİNİ GERİ DÖNMEYE İKNA EDEMİYORUM”

“Mesut’u çok özledik lütfen geri dön abi sensiz olmaz” yorumuna yorum yapan Çoruh, “Mesut’la konuştum. Biraz agresif hani hani çok anlamaz.” söz.Kesinlikle geri gelmeyeceğini söyledi.Vallahi onu ikna edemedim, keşke ikna olsa ama… Emekli olmakta çok ısrarcı, çok yorgun.”

“ÇOK YORULDUM, TİYATROYA DEVAM EDEMİYORUM”

Takipçilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, “Arka Sokaklar’dan ayrılınca ne düşündün abi? Bu son sana yakıştı mı? Neden ayrıldın?” Soru üzerine sözlerine şöyle devam etti: “Tabii ki çok önemli ama 17 yıl sonra neden ayrıldığın cümlesi bana biraz şey oldu… Birincisi çok yoruldum, ikincisi çok zorlandı. tiyatroyla devam edecek.Pandemi döneminde tiyatro 19 ay yetim kaldı.Kapandı”Birçok nedeni var ama dediğim gibi ben de yoruldum. Çok sevdiğim bir karakter olmasına rağmen… Asıl sebep bu.”

“Başka karakterleri canlandırmak, başka şeyler yapmak tabi ama bir yandan da biraz dinlenmek. Biraz tiyatroya önem vermek… Mesela ben 17 yıldır hiç kış filmi yapmadım. Yazın film çeken, kışın dizilerde oynayan biri ama şimdi başka projelerim var, içinde yer almam için başka bir fırsattı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu