Haber

A Milli Futbol Takımı, Ermenistan maçı hazırlıklarına devam etti

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda 8 Eylül Cuma günü Eskişehir’de Ermenistan ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Günün ilk antrenmanı salonda yapıldıktan sonra ikinci antrenman saat 18.00’de antrenman alanında gerçekleştirildi. Antrenör Stefan Kuntz yönetimindeki antrenmanda, ısınmanın ardından pas ve rondo çalışmaları yapıldı. Daha sonra hareket çeşitlerine ağırlık verilirken şut çalışmasıyla eğitim tamamlandı.

Dün akşam lig maçında forma giyen oyunculardan İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek ve Yusuf Sarı akşam idmanına katılmayıp salonda yenileme çalışması yaparken, uygulanan program kapsamında Cenk Özkacar, Salih Uçan ve Umut Nayir görev yaptı. tedbir amaçlı olarak fizyoterapist eşliğinde onlara ulaştırılır. Sabah spor salonunda idmana katılan Mert Günok ve Onur Bulut, akşam idmanında dinlenmeye alındı.

Uçuş programı nedeniyle akşam kampa katılacak olan Hakan Çalhanoğlu ve bu akşam Hollanda’nın Utrecht kentinde düzenlenecek Eredivisie Ödül Töreni’ne katılacak olan Orkun Kökçü, antrenmana katılmadı.

TFF Milli Takımlar Müdürü Hamit Altıntop ve Genel Sekreter Kadir Kardaş da bu akşam Ay Yıldızlıların yaptığı çalışmaları izledi.

Milli takım, Ermenistan maçı hazırlıklarına yarın saat 18.00’de basına açık antrenmanla devam edecek. – İSTANBUL

ermenekajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu