Haber

Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut, Süper Lig’e yükseleceklerine inanıyor

SporToto 1. Lig’de 2. sırada yer alan Çaykur Rizespor’un kulüp lideri İbrahim Turgut, büyük dayanışmanın kendilerini daha güçlü bir konuma getirdiğini belirterek, kalan 5 maçı en iyi şekilde değerlendirip lige döneceklerini söyledi. 1 yıl sonra Süper Lig.

Turgut, yaptığı yazılı açıklamada, sezon başından beri her şeyi adım adım planladıklarını ve ekonomik yapıdan kadro planlamasına kadar önemli çalışmalara imza attıklarını ifade etti.

Camia olarak Spor Toto Süper Lig’e dönmek için çalışmalarını kurduklarını kaydeden Turgut, “Sezon başında birlik olmanın katkısını bilerek bir yapılanmaya gittik. Büyük dayanışma bizi daha da güçlü kıldı. Kalan 5 maçımızı da en iyi şekilde değerlendirip 1 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig’e döneceğiz.” değerlendirmesini yaptı.

Son 9 haftada kaybetmeyen bir grup olduklarına işaret eden Turgut, “Devre arasında yaptığımız takviyelerle taraftarımıza farklı bir Çaykur Rizespor izlettiriyoruz. Oyun kalitemiz her geçen gün daha iyiye gidiyor, bunu görüyorum. Taraftarlarımızın heyecanı, gole ulaşana kadar son 90 dakikaya kadar desteklerini sürdürmelerini rica ediyorum.” sözlerini kullandı.

“Birlikte başaracağız” sloganına büyük önem verdiğini kaydeden Turgut, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Çaykur Rizespor, Rizespor halkının bir parçasıdır. Geçen sezon küme düşmenin sıkıntısını yaşadık ama düştüğümüz yerden tekrar ayağa kalkacağız ve hep birlikte başaracağız. Yarın zorlu bir Gençlerbirliği maçı. İnancımız tam. Takımımıza güveniyoruz.” Takım olarak Süper Lig sevincini hep birlikte yaşayacağız” dedi.

altinyaylahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu