Ekonomi

İYİ Parti il ​​kongreleri başlıyor

Edinilen bilgiye göre DÜZGÜN Partisi’nde 3. Olağan Büyük Kongre çalışmaları sürüyor.

Parti, seçim takvimi çerçevesinde kongre çalışmalarının ilk ayağı olan “mahalle delegesi” seçimlerini 29 Ekim’de başlatarak bu süreci tamamladı.

Delege seçimlerinin ardından başlayan ilçe kongreleri bu hafta sonu tamamlanacak ve YETER PARTİ örgütlendiği 959 ilçede bu süreci tamamlamış olacak.

İl kongreleri Pazar günü başlıyor

İl kongrelerine 11 Aralık Pazar günü başlayacak olan ÂLÂ Parti, bu kapsamda ilk olarak Afyonkarahisar il kongresini yapacak.

İl kongrelerini 29 Ocak 2023 tarihine kadar tamamlamayı hedefleyen parti, 2023 seçim takvimine göre 3’üncü Olağan Büyük Kurultay tarihini netleştirecek.

“Demokratik ilerliyor”

İYİ Parti Seçim İşleri Lideri Şenol Sunat, kongre sürecinin genel merkez tarafından belirlenen takvim doğrultusunda devam ettiğini ve ilçe kongrelerinin bu hafta sonu sona ereceğini söyledi.

İl kongrelerinin de Afyonkarahisar ile başlayacağını belirten Sunat, şunları kaydetti:

“Her şey zamanında ve yerinde yapılıyor. Demokratik gidiyor. Her siyasi partide olduğu gibi ufak tefek sorunlar oluyor. Haksızlığa uğradığını düşünenler var. Kongreler için kurulan heyet olarak her konuyu değerlendiriyoruz. dosya ve her şikayet.Gerekirse genelge ve tüzüğe müdahil oluyoruz.Gerekli işlem yapılması gerektiğini belirtiyoruz.”

Sunat, 3’üncü Olağan Büyük Kongre’nin takvimine ilişkin de, “Kongre büyük olasılıkla seçimden önce yapılmayacak. Bu biraz seçimin zamanında yapılıp yapılmamasına bağlı ama genel hatlarıyla kararımız seçimden sonra olacak. seçim.” ifadelerini kullandı.

Şenol Sunat, Başkan Meral Akşener’in bazı il kongrelerine programlarına göre katılacağını bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu