Haber

Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi İsmail Hakkı Polat, Steve Talks’un yeni konuğu!

Steve TV’de yayınlanan ve güçlü içeriğiyle dikkat çeken Steve Talks sohbetlerinde Steve Group CEO’su Derya Türker’in yeni konuğu İsmail Hakkı Polat oldu. İsmail Hakkı Polat ve Derya Türker’in sohbetinde, afet döneminde kripto para ile yardım toplama ve Türkiye’de dijital finansın geleceği konuları ele alındı.

Türkiye’de blockchain teknolojisinin gelişimine yaptığı katkılarla adından söz ettiren Steve Group, Steve TV’nin youtube kanalında gerçekleşen dijital sohbette felakette kripto para toplama konusunu değerlendirdi. kümenin bir parçası. İsmail Hakkı Polat, bu destek fonksiyonunun ilk kez geçen yıl Ukrayna’daki savaşta görüldüğünü ve devletin açtığı hesapta 2 milyon dolar topladığını hatırlatarak, ülkemizdeki çalkantıların başladığı ilk saatler itibariyle, Kripto ile para transferinin sisteme nasıl dahil edileceği konuşuldu. Güven konusunun öneminin altını çizen Polat, konunun MASAK’ın olumlu görüşü ile aşılması ve yardımların şeffaf bir şekilde toplanarak gerekli yerlere iletilmesinin değerli olduğunu vurguladı.

Steve Group CEO’su Derya Türker: “Afet anında dijital cüzdan açmak sektör için çok değerli bir adım oldu.”

The Steve Group CEO’su Derya Türker, felaket döneminde Türkiye’de cüzdan açmanın maliyetli bir adım olduğuna dikkat çekti. Düzensizlik nedeniyle bir karmaşa içinde olan sistemi kullanma telaşının halen devam ettiğinin değerlendirildiği sohbette, zamanında bilgilendirilerek bu durumun aşılacağına işaret edildi. Bu deneyimin Türkiye’de dijital finansın gelişmesi için mihenk taşı olduğu vurgulanarak, yurt dışında dijital paranın kullanıldığı sistemler örneklendirildi. Derya Türker, bu sistemin altyapısının kurulması için hızlı hareket edilmesi gerektiğine dikkat çekerken, İsmail Hakkı Polat yaşananlardan ders alınması gerektiğini ve blockchain söz konusu olduğunda, işleyişin şeffaf hale getirilebileceğini ifade etti. manipüle edilmek Türker ve Polat, sohbetin sonunda bu sürecin hızlı bir şekilde organize edilmesi gerektiğini belirtti.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu