Ekonomi

Morpara, Amsterdam’daki Money20/20 Europe Fuarına Katılıyor

Elektronik para ve ödeme hizmetleri sektörünün en yeni ve güçlü temsilcileri arasında yer alan Morpara, 6-8 Haziran 2023 tarihleri ​​arasında Amsterdam’da düzenlenecek Money20/20 Fuarı’na katılacak. Avrupa bankacılık ve finans departmanının yakından takip ettiği Money20/20 Fuarı’nda finans bölümünde yer alan şirket ve bankalar da yer alacak.

Morpara Genel Müdürü Serhan Kavi, Money20/20 Fuarı’nda dünyanın birçok yerinden şirketin ve finans dünyasının profesyonellerinin hızla büyüyen finans ve ödeme departmanının mevcut durumunu ve geleceğini departmandaki son gelişmelerle değerlendireceğini belirtti. Kavi, Avrupa finans dünyasının kalbinin atacağı fuarla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Money20/20 Expo, mobil, pazarlama hizmetleri, veri, teknoloji, insanlar ve işletme yönetimi gibi birçok departman ve hizmetin finansla kesişmesine odaklanıyor. Bu açıdan bakıldığında Morpara ailesi olarak ilk kez katılacağımız bu fuar bölümün her açıdan gelişimine katkı sağlayacaktır. Ortada fuarın en büyük avantajı ortada bölümün tüm paydaşlarını bizlere sunmasıdır. Bu sayede ortadaki tüm işbirliği fırsatlarını değerlendirebileceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-eleskirt.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu