Ekonomi

Nurettin Nebati, Mehmet Şimşek’i hedef aldı mı? Nabati bir açıklama yaptı.

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’nin seçim öncesi Mersin’de yaptığı konuşma yeniden gündem oldu. Nebati’nin servis edilen görüntülerde “Siz kimsiniz de beni İngiliz finansörle karşılaştırıyorsunuz” sözlerinin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e yönelik olduğu iddia edildi.

HEMEN DUYURULUR

AK Parti Mersin Milletvekili Nebati, sözlerinin yeniden gündeme gelmesinin ardından sosyal medyadan açıklama yaptı. Kullandığı ifadenin konuşmasından kesildiğini belirten Nebati, cümlenin bambaşka bir bağlamda çekildiğini ve orada Mehmet Şimşek’i kastetmediğini belirtti.

“KİMSE BİZİM SADAKATİMİZİ SORGULAYACAK DEĞİLDİR”

Bakan Nebati yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Son zamanlarda bu konuda bazı trol hesapların olduğunu görünce ciddiye almadım ama bir gazeteci olarak gerçeği öğrenmek isteyeceğinizi düşünüyorum. Bu cümle şu şekildeydi: seçim döneminde Mersin’de yaptığım ve farklı bir bağlamda görev yaptığım bir konuşmadan alıntı.Ancak konuşmanın tamamı dinlenecek olursa, İngiliz tefecileri ve Amerikalı danışmanları kurtarıcı olarak gören Kılıçdaroğlu’nun CHP’sini, Akşener’in İYİ Parti’sini zaten açıktan eleştirmişimdir. Parti yani ithal reçetelerden medet uman 7 Tablo’nun zihniyetidir.Çok açıktır.Öte yandan Sayın Bakanımız Mehmet Şimşek’in ortak ve sarsılmaz bağlılığımızı sorgulamak kimsenin haddine değildir. değerlerimiz, bayrağımız ve milletimizdir.”

haber-muratli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu