Haber

Seyit Torun: “Seçim Yaklaşırken Belediyelerimize Algı Karalamaya Çalışıyorlar”

HABER: Berkay VAROL/ Kamera: Kemal SEVİNDİRİCİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ataşehir Belediyesi hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili olarak, “Ataşehir Belediye Başkanımız tüm süreç içerisinde defalarca soruşturuldu, müfettişler tarafından incelendi. 10 yıl olmuş 10 yıl olmuş buradan bir şey çıkarmaya çalışılıyor güya mal bulan Mağribi gibi “Algı ile belediyelerimize iftira atmaya çalışıyorlar, karalamaya çalışıyorlar sadece ve sadece belediye başkanı diye. seçim yaklaşımları Belediyelerimizin hizmetlerini kıskanıyorlar. Onları besleyecek bir belediye başkanımız yok. Diz çökecek belediye başkanı yok” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İstanbul Ataşehir Belediyesi hakkındaki soruşturma sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. ANKA Haber Ajansı’na konuşan Torun, şunları söyledi:

“FOTOROMAN SÜLEYMAN YENİDEN FAALİYETE BAŞLIYOR”

“Maalesef Ataşehir Belediyemizde yeniden algı oluşturmak adına çok değerli bir olumsuzluk olduğu için bu sabah sabah erken saatlerde düzenlenen operasyonda maalesef 21 belediye yetkilisi gözaltına alındı. Tabii ‘Fotoroman Süleyman’ yine atıl kalmadı.Ancak bu 2013 yılında defalarca incelenip incelenen bir olay.Birincisi mobilya alımı ile ilgili bir olay,diğeri de bir billboard, bunlar Mahkemenin kontrolünden geçmiş. Hesaplar, müfettişler tarafından yeniden incelenmiş, hatta soruşturmaya yer olmadığına karar verilmiş, ancak bir şey bulunmaz ise eski belgeler kaldırılıyor. burada bir şey var mı? CHP’li belediyelerde bir algı oluşturabilir miyiz, operasyon yapabilir miyiz?

“SEÇİM YAKLAŞIYOR, ALGI İLE BELEDİYELERİMİZİ KAZMAYA VE KÖTÜLEMEYE ÇALIŞIYORLAR”

‘Fotoroman Süleyman’ bir süre ara verdi. Bir süredir bekliyordu. Şimdi yeniden belediyelerimiz üzerinden algı oluşturmaya başladı. Salı akşamı da söyledim. Bunu bize bildirdiler ama hukuksuzluklarına, hukuksuzluklarına bir yenisini eklediklerini görüyoruz. Ataşehir Belediye Başkanımız tüm süreç boyunca defalarca soruşturmaya tabi tutuldu ve müfettişler tarafından incelendi. Tüm geçmiş yıllar değerlendirildi, hiçbir şey bulunamadı. 10 yıl olmuş, güya mal bulan Mağribi gibi buradan bir şeyler yaratmaya çalışıyorlar ama nafile, bulamıyorlar, bulamayacaklar. Sadece seçim yaklaştıkça algı ile belediyelerimizi karalamaya ve karalamaya çalışıyorlar. Çünkü belediyelerimizin hizmetlerini kıskanıyorlar. Maalesef vatandaşlarımızın başarısı onları her gün farklı bir noktaya getiriyor. Sabah operasyonuyla belediyelerimizde sanki burada bir şey varmış gibi bir algı oluşturarak vatandaşlarımızı yanıltmaya çalışıyorlar ama başaramayacaklar, başaramayacaklar. Belediyelerimiz, belediye başkanlarımız vatandaşımızın hizmetinde olacak ve görevlerine devam edecekler.”

doganhisarhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu